Velkommen til klinikken

Græsted Lægehus.
Vi er en 3-læge kompagniskabspraksis ejet af Marie Landsberger Andreasen, Niels Saxtrup og Maria Just Galsgaard. Vi er alle tre speciallæger i almen medicin.

Sådan foregår det hos os:

  • Man må ikke møde op i klinikken uden forudgående aftale. Man skal på forhånd have aftalt med klinikken om man skal ses og hvordan man skal ses.
  • Vi kører med "Tid samme dag", så den dag du kan komme til lægen, det er den dag du skal ringe mellem kl. 08.00 - 09.00. Efter kl. 09.00 kan vi ikke garantere en "Tid samme dag".
  • Telefonerne vil være åbne i tidsrummet 08.00 - 12.00. Mellem 08.00 - 09.00 vil de også være bemandet med en læge.
  • Der vil være mulighed for at bruge e-mail-konsultation. Vi anbefaler, at man bruger app’en "Min Læge", hvor der er mulighed for at skrive mail direkte til os. Man kan også bruge login nederst på hjemmesiden. Vi svarer som regel hurtigt. Der kan dog godt gå nogle dage. Akutte tilstande er derfor ikke egnet til e-mail-konsultation, men man bør ringe.
  • Der vil være mulighed for videokonsultation, hvor nogle tilstande vil kunne vurderes over et samtalemodul. Dette skal aftales med lægen.

NB: Har du aftaler, der er bestilt i "det gamle lægehus" på Skovsmindeparken, er disse af tekniske årsager ikke overført til det nye lægehus. Du skal derfor tage kontakt til os med henblik på fornyelse af aftalen. Vi beklager det ulejlighed det giver.